Inspiration

LED-pakker fra Deluxe Homeart: Den perfekte løsning til dig, der gerne vil af med almindelige stearinlys

Jan 23, 2023

LED-pakker fra Deluxe Homeart: Den perfekte løsning til dig, der gerne vil af med almindelige stearinlys - nordicflamedk

Hvis du endnu ikke har skiftet dine almindelige stearinlys ud derhjemme, så kan du med fordel gøre det med vores LED-pakker fra Deluxe Homeart. Vi har nemlig samlet alle vores bestsellere i nogle lyspakker til dig, så du kan finde lige netop de LED lys, som du står og mangler. Med vores LED-pakker får du alt, hvad du har behov for til at skabe en hyggelig stemning derhjemme - og så til en skarp pris.

Så hvis du vil have hyggelig belysning derhjemme uden af forurene luften, så tøv ikke med at vælge vores LED-pakker fra Deluxe Homeart. Du kan læse meget mere om vores LED-pakker i dette blogindlæg.

Hvorfor vælge vores Deluxe Homeart LED-pakker?

Vores LED-pakker indeholder alt fra bloklys, fyrfadslys og kronelys i forskellige størrelser og farver, så du kan vælge præcis den pakke, der passer bedst til dit hjem og dine behov. Derudover får du i enkelte af vores pakker også en fjernbetjening, så du nemt kan tænde og slukke for dine LED lys. Fordelen ved at vælge LED lys fra Deluxe Homeart er også, at du med fjernbetjeningen kan tidsindstille dine lys. Du kan altså nemt bruge dem som tyverisikring, hvis du er væk fra dit hjem over en længere periode. Timerfunktionen har fire forskellige tidsindstillinger, så du skal blot vælge det tidsindstilling, der passer bedst til dig.

Hvis du vil undgå giftige partikler fra de ægte stearinlys, så er vores LED-pakker fra Deluxe Homeart et virkeligt godt alternativ. Lysene er børne- og dyrevenlige i modsætning til ægte stearinlys, da 3D flammen ikke afgiver sodpartikler, og forurener derfor ikke luften i hjemmet. Du sikrer altså også dit hjems indeklima, når du vælger LED lys fra os.

Hvad får du med i vores Deluxe Homeart LED-pakker?

Når du bestiller vores Deluxe Homeart LED-pakker, får du en komplet løsning til dine belysningsbehov. Pakken indeholder følgende:

  • En række LED-lys i forskellige størrelser: Vores LED-pakker fås både med bloklys, fyrfadslys og kronelys i én samlet pakke eller som pakker bestående af udelukkende bloklys. Du kan altså vælge lige netop den LED-pakke, der passer bedst til dine behov.
  • En fjernbetjening: Nogle af vores LED-pakker indeholder også en fjernbetjening. Med fjernbetjeningen kan du nemt tænde og slukke for dine lys. Fjernbetjeningen indebærer også en timerfunktion af 2, 4, 6 og 8 timer, så dine LED-lys automatisk tænder og slukker indenfor disse intervaller. Den gør det altså nemt og bekvemt at justere dine LED-lys.
  • Bevægelig 3D Flamme og WETLOOK: LED-lys fra Deluxe Homeart er designet, så de har bevægelig 3D flamme og WETLOOK, som gør, at de ligner helt almindelige stearinlys - og så sikrer du også, at du ikke forurener luften i dit hjem med disse LED-lys.
  • Børne- og dyrevenlige lys: Vores LED-lys er perfekte til at pynte både på gulv, i et fad eller i vindueskarmen. Og drømmer dine børn om at få lys på værelset, så kan de også med fordel bruges her. Med LED-lys skal du nemlig ikke være bekymret for, at hverken børn eller dyr brænder sig, og du skal heller ikke bekymre dig om, hvorvidt du har husket at slukke lysene.
  • Udendørs lys, der tåler vand: Vores udendørs LED-lys tåler regnvejr. De er altså perfekte til at pryde i dine lanterner eller som udendørsbelysning foran hoveddøren eller på havebordet uden, at du skal være bange for, at de går i stykker.

Hos Nordicflame finder du altid et stort udvalg af de skønneste lys fra Deluxe Homeart. Bestil vores Deluxe Homeart LED-pakker i dag og opgradér dit hjem med realistiske LED-lys, der ikke forurener dit indeklima, men stadig sikrer hyggen derhjemme.