Du kan bestille en returlabel gennem os. 

KØB RETURLABEL HER

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Reklamation 

Hos NordicFlame giver vi 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale eller ved fabrikation, men gælder desværre ikke ved fejl eller skader, der er begået ved forkert betjening af produktet.

Hvordan reklamerer jeg over en vare? 

Ønsker du at reklamere over en vare, anbefaler vi, at du gør det så hurtigt som muligt, efter fejlen er opdaget skriv en mail til info@nordicflame.dk eller ring +45 61 33 80 48 Vi har brug for følgende informationer, når du skal reklamere: 

  • En beskrivelse af fejlen på varen – vedhæft også gerne billeder eller video 
  • En beskrivelse af hvordan fejlen er opstået. 
  • Dit ordrenummer på varen samt dine kontaktinformationer. 

Herefter vil vi sørge for at behandle din reklamation så hurtigt som muligt. 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 30 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Returnering

Du vil altid modtage en påmindelse fra pakkeshoppen, hvis du ikke afhenter din forsendelse. Bliver pakken ikke afhentet rettidigt (14 dage), bliver den returneret til Nordicflame.dk. Fragtomkostninger forbundet hermed vil ikke blive refunderet. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Varen sendes til

NordicFlame.dk 

Industrivej syd 9B, 7400 Herning 

Danmark