En del af Mosterd.dk

Dansk familiewebshop

Nordic Flame er en familie-webshop med passion for at skabe hygge i hjemmet. Vi elsker de hyggelige stunder med familie og venner, og det vil vi gerne dele med jer. Vi brænder for salg og service, og derfor var det oplagt for os at stifte noget sammen.

Vores familievirksomhed går flere år tilbage, inden Nordic Flame blev stiftet:

Tilbage i 2007 startede Dorthe butikken ‘Moster D’. Så længe vi husker, er Dorthe blevet kaldt for moster, så derfor fik butikken dette navn. Den fysiske butik ligger i Herningcenteret ved indgang C, og i 2019 gik Dorthe sammen med sin søn Mads-Emil om onlineshoppen ‘Mhome’. Siden da er det gået stærkt, og webshoppen drives i dag af Mads-Emil, hvor Nordic Flame er den nyeste webshop, hvor vi har samlet de unikke LED stearinlys fra Deluxe Homeart, så du finder alt samlet.https://mosterd.dk/

Fordele hos NordicFlame

  • Dansk design

    LED stearinlys er unikke kunstige stearinlys i dansk design. Ved første øjekast ser stearinlysene næsten ægte ud. Det kan blandt andet skyldes resin i toppen af stearinlysene, der ligner flydende stearin. Dette wetlook er faktisk patenteret og er med til at gøre stearinlysene helt unikke. Kunstige stearinlys bliver taget til et helt nyt niveau, og du går bestemt ikke ned på hyggen.

  • Bæredygtige LED stearinlys

    Der er mange fordele ved LED stearinlys. Blandt andet er de bæredygtige, og det har været vigtigt for os som forhandlere, at vi tænker på miljøet. LED stearinlys er sundere for miljøet end almindelige levende stearinlys. Du undgår giftige partikler fra sod og røg, som kan være skadelige og medføre gener. Da LED stearinlys ikke soder, er de også bedre for dit indeklima. Derfor er LED stearinlys et godt alternativ til de almindelige levende lys.

Skab hyggelige omgivelser

Vi har et stort sortiment af LED stearinlys fra Deluxe Homeart i et hav af forskellige størrelser og farver. Uanset om du søger LED kronelys, kertelys, fyrfadslys eller LED lys til udendørs brug, så har vi noget, der passer ind i din indretning.

Der er uendelige muligheder for sammensætningen af LED lys. Måske du mangler det perfekte kronelys til din yndlingslysestage? Eller måske du mangler LED bloklys til dine lanterner eller dekorationer? Gå på opdagelse i vores store sortiment og find de LED stearinlys, der passer til din indretning og ind i dit hjem. Du skaber hurtigt en hyggelig stemning med stearinlys, og med batteridrevne stearinlys bliver det ikke nemmere.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, så ring endelig eller send en mail, vi hjælper dig gerne.