Inspiration

Skab hyggelige stunder i haven med LED lys

Jun 28, 2023

Skab hyggelige stunder i haven med LED lys - nordicflamedk

Der er noget magisk ved hyggelige stunder i haven. Fra de lune sommeraftener til de kølige vintermåneder kan haven være det perfekte sted at slappe af og nyde øjeblikket. En af de bedste måder at skabe en hyggelig atmosfære i haven er ved hjælp af belysning. Traditionelle stearinlys kan dog være besværlige og upraktiske, især når de går ud i regnvejr eller smelter under solen. Men frygt ej! Med LED lys fra Deluxe Homeart kan du skabe hygge udendørs på en problemfri og stilfuld måde.

Oplev autentisk hygge med LED stearinlys fra Deluxe Homeart

Der er intet mere hyggeligt end at have levende lys omkring sig, især når det er mørkt udenfor eller i de sene sommeraftener. Men med almindelige stearinlys kan det være en udfordring at bevare hyggen udendørs. De går ofte ud i vinden, og man skal hele tiden holde øje med dem. Det er her,  at de udendørs LED lys fra Deluxe Homeart træder ind som den perfekte løsning.

Med det patenterede wetlook og den realistiske 3D-flamme på toppen af lysene, skaber LED lysene fra Deluxe Homeart en autentisk og hyggelig stemning udendørs i mange timer. De er fremstillet i høj kvalitet og har et stilrent design, der passer perfekt til enhver terrasse, altan eller have. 

En af de største fordele ved disse LED lys er deres vandtæthed. Du behøver ikke bekymre dig om at beskytte dem mod vind og vejr eller placere dem i lanterner. Disse lys er fremstillet til udendørs brug og kan modstå forskellige vejrforhold. De er lavet af plastik, hvilket gør dem solide og forhindrer dem i at smelte under sollys. Du kan trygt nyde hyggen uden at bekymre dig om, at dine stearinlys smelter eller bliver beskadiget.

En anden fantastisk funktion ved LED lys fra Deluxe Homeart er deres timerfunktion. Du kan nemt tænde og slukke for lysene efter behov ved hjælp af den indbyggede tænd/sluk-knap. Hvis du vil have lysene til at slukke automatisk efter en bestemt tid, kan du endda købe en fjernbetjening og indstille brændetiden. Dette er særligt praktisk i vintermånederne, hvor det kan være koldt at gå udenfor for at tænde eller slukke lysene. Du kan indstille timerfunktionen til f.eks. 8 timer, hvorefter lysene slukker automatisk. Efter 16 timer tændes de igen, og dette gentages, indtil du slukker dem manuelt. Du kan også vælge kortere tidsindstillinger, hvis du foretrækker det.

Realistiske LED lys fra Deluxe Homeart

Et af de mest unikke træk ved disse udendørs bloklys er deres wetlook top, der tilføjer et sofistikeret og moderne udseende. Denne stilfulde detalje gør dem til en iøjnefaldende dekoration, uanset hvor du placerer dem. LED lysene har også en imponerende 3D-flamme, der skaber en realistisk og livagtig effekt. Du kan nyde charmen og hyggen ved levende lys uden bekymring for brandfare eller smeltet voks – LED lysene samler nemlig alle fordelene ved almindelige stearinlys og gør dem langt mere praktiske.

Med deres holdbare konstruktion og vandtætte egenskaber kan du trygt lade disse udendørs bloklys stå ude i regnvejr, og de vil stadig sprede deres charmerende skær. Uanset om du ønsker at skabe et romantisk spiseområde på terrassen eller tilføje stemningsfuld belysning til en havefest, er disse lys det ideelle valg.

Du kan altså uden tøven skabe hyggelige stunder i haven med LED lys fra Deluxe Homeart. De unikke udendørs LED lys kombinerer æstetik, funktionalitet og holdbarhed på en måde, der giver dig mulighed for at nyde øjeblikket uden bekymringer. Med deres realistiske flammer, vandtætte egenskaber og praktiske timerfunktion vil disse lys skabe en stemningsfuld atmosfære og tilføje ekstra skønhed til din udendørs indretning. Så læn dig tilbage, slap af og nyd de hyggelige stunder i haven med LED lys fra Deluxe Homeart.