Inspiration

Derfor skal du ikke benytte ægte Stearinlys om sommeren!

Mar 02, 2023

Derfor skal du ikke benytte ægte Stearinlys om sommeren! - nordicflamedk

Vi kender alle det med at stille et stearinlys i vinduskarmen og se det smelte i solens stråler. Er du også træt af det og ønsker at finde en anden løsning? Så læs herunder hvorfor vi anbefaler udendørs LED-lys til indendørsbrug om sommeren. 

En ulempe ved ægte stearinlys om sommeren kan være, at de kan tiltrække insekter såsom myg og fluer. Dette skyldes den varme og lys, som stearinlysene udsender, som kan tiltrække disse insekter. Dette kan være generende, hvis man opholder sig udendørs og ønsker at undgå at blive stukket eller forstyrret af insekter. 

Derudover kan stearinlysene også bidrage til at øge temperaturen i et rum, hvilket kan være ubehageligt om sommeren, når temperaturen allerede er høj. Dette kan være en særlig ulempe, hvis man bor et sted med varme sommeraftener.

Stearinlysene kan også udgøre en brandrisiko, hvis de placeres tæt på brandbare materialer eller hvis de vælter ved et uheld. Det er derfor vigtigt altid at være opmærksom på sikkerheden, når man bruger stearinlys. Hos Nordicflame anbefaler vi som altid et Udendørs lys om sommeren da det er lavet i plast og ikke smelter i solen. 

Fordele ved at vælge et Udendørs LED-lys 

- Smelter ikke i solen
- Kan stå ude hele året rundt 
- Tåler at stå i direkte regnvejr 
- Op til 1500 batteri timer 
- Kan bruges både inde og ude

Er du træt af dine stearinlys smelter i vindueskarmen eller i en varm udestue? 
Så anbefaler vi altid LED-lys i plast. De smelter ikke, og kan bruge både inde og ude.   Brug disse Realflame LED Stearinlys, som er så unikke og identiske med de levende stearinlys. De ligner et helt almindeligt stearinlys med flydende stearin. Hvis du vil undgå giftige partikler fra de ægte stearinlys, er disse LED lys et fantastisk alternativ. De er designet med en 3D LED-Flamme så de ser så levende ud som mulig. 

Stil de udendørs lys i en udendørs lanterne, du kan have dem stående ud hele året rundt. Have lyset tændt selvom du ikke er hjemme, brug timer funktionen i vinterperioden som en tyverisikring. 

Se udendørs LED-lys - Klik Her!