Inspiration

Rillelys med led og flot 3D Flamme

Mar 16, 2023

Rille-Led-lys-deluxehomart

Brug andre former i LED-stearinlys i din indretning. 

Rillet LED-stearinlys med en anderledes form og rillet ydre, kan bruges på mange forskellige måder i din indretning, da de giver et flimrende og hyggeligt lys, der minder om ægte stearinlys, men uden risikoen for brandfare. Her er nogle ideer til at bruge LED-stearinlys i din indretning:

  1. I vindueskarme: Placer Rille LED-stearinlys i vindueskarmen for at skabe en hyggelig og varm atmosfære om aftenen.

  2. I badeværelset: Brug Rille LED-stearinlys i badeværelset for at skabe en afslappende og hyggelig atmosfære under et afslappende bad.

  3. I hyggekrogen: Placer Rille LED-stearinlys i en hyggekrog i stuen, hvor du kan slappe af og læse en bog eller se en film.Rille-ledlys-deluxehomeart

Rille Led-lys fra Deluxe Homeart

Flotte og dekorative LED-lys som har lodrette riller hele vejen rundt. Det ser utroligt elegant og anderledes ud. LED-flammen med 3d effekt er næsten som en rigtig flamme. Selv på kort afstand ser det bedragerisk ægte ud.

Brug et LED-lys med riller er til en borddekoration. Det er også populært til begivenheder såsom bryllupper eller familiefester.

Rille-ledlys-deluxehomeart

LED-stearinlys er designet med en flot 3D-flamme effekt, der skaber en realistisk flamme-lignende bevægelse og en varm og hyggelig atmosfære. Disse LED-stearinlys kan være et godt alternativ til traditionelle stearinlys, da de er sikrere og mere holdbare.

Når du vælger et LED-stearinlys med 3D-flamme effekt, er det vigtigt at overveje faktorer som størrelse, farve og batterilevetid. De fleste LED-stearinlys med 3D-flamme effekt har en automatisk timer, der gør det nemt at indstille lysene til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter.

Se vores udvalg af Rille formede LED-lys - Klik Her!