Inspiration

Hvem er DeluxeHomeart?

Mar 16, 2023

Hvem er DeluxeHomeart? - nordicflamedk

Deluxe Homeart lys

DeluxeHomeart er stiftet af Claus Nørskov Poulsen. Hans mission var at skabe det pæneste og mest livagtige Deluxe lys du kan finde på markedet. Det må man sige der er lykkes ret godt. Et DeluxeHomeart lys ligner lagt fra de andre og er et patenteret lys med noget helt særlig og unikt i toppen af lyset. 

Patenteret Wetlook og livagtig 3D flamme

Real flame stearinlysene er et specielt patenteret produkt fra Deluxe Homeart. Fra første øjekast giver Real flame LED lysene, en fornemmelse af ægte stearinlys. Lysene er flotte og naturtro og har patent på deres flotte wetlook hvor man får det livagtige  våde og smeltede udseende på lyset. Deluxe lysene er i top kvalitet med et design du ikke finder andre steder, og en pris der skarp. 
Kunstige stearinlys fra Deluxe Homeart med 3D Real Flame er skabt til dem som gerne vil have det ekstraordinære og ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet og udseende. 

DeluxeHomeart lys er fine kvalitetsprodukter, som fås i flere størrelser og farver – om du er til LED-bloklys, LED-fyrfadslys eller de klassiske LED-kronelys.

DeluxeHomart -  Indendørslys - Klik her! 
DeluxeHomeart -  Udendørslys - Klik Her! 

 Deluxehomeart-3dflamme

Fordele ved at vælge Deluxe Homeart  

Levende lys giver en helt særlig atmosfære i rummet, men der er også visse ulemper ved dem. Først og fremmest spreder de rigtig meget varme, så bor du i et nyt og godt isoleret hus, eller elsker du at have mange tændt på en gang, vil der hurtigt blive rigtig varmt i rummet. Dernæst soder stearinlys rigtig meget, hvilket ofte kan ses på vægge og vinduer. Er der små børn med nysgerrige fingre eller husdyr i huset, er det ligeledes vigtigt hele tiden at være over dem og sikre, at de ikke kommer i nærheden af lysene.

Sikkerhed

En af de største fordele ved at vælge LED lys fremfor almindelige stearinlys er sikkerheden. LED lys bruger ikke åben ild, så du behøver ikke bekymre dig om brandfare. Dette gør dem ideelle til brug i hjem med små børn eller kæledyr. Man kan placere LED lys i nærheden af gardiner eller andre materialer uden at bekymre sig om, hvorvidt det kan gå galt. Og er du mere til udendørsbelysning, så kan du også bruge LED lys udendørs uden at bekymre dig.


Find mere en 23 forskellige farver og størrelser hos Nordicflame som er eksklusiv forhandler af DeluxeHomeart lys. 

Køb lys fra Deluxe Homeart - Klik Her!