Inspiration

Derfor bør du vælge LED lys fremfor almindelige stearinlys

Feb 27, 2023

Derfor bør du vælge LED lys fremfor almindelige stearinlys - nordicflamedk

Stearinlys har i mange år været en populær måde at skabe en hyggelig atmosfære i hjemmet. Desværre har almindelige stearinlys nogle ulemper, som kan gøre det svært at nyde dem uden at bekymre sig om brandfare eller giftige partikler. Heldigvis er der en løsning på dette problem: LED lys. I dette blogindlæg kan du læse mere om, hvorfor du bør vælge LED lys fremfor almindelige stearinlys.

Fordelene ved brug af Deluxe Homeart LED lys

Sikkerhed

En af de største fordele ved at vælge LED lys fremfor almindelige stearinlys er sikkerheden. LED lys bruger ikke åben ild, så du behøver ikke bekymre dig om brandfare. Dette gør dem ideelle til brug i hjem med små børn eller kæledyr. Man kan placere LED lys i nærheden af gardiner eller andre materialer uden at bekymre sig om, hvorvidt det kan gå galt. Og er du mere til udendørsbelysning, så kan du også bruge LED lys udendørs uden at bekymre dig.

Miljøvenlighed

En anden fordel ved at vælge LED lys er deres miljøvenlighed. Når du brænder et almindeligt stearinlys, frigives der giftige partikler som sod og røg, der kan være skadelige for din og din families sundhed. Og disse partikler kan også være skadelige for miljøet. LED lys producerer derimod ikke disse farlige partikler, hvilket gør dem langt mere miljøvenlige og sunde for dit indeklima end almindelige stearinlys.

Holdbarhed

LED lys er også meget mere holdbare end almindelige stearinlys. De kan bruges igen og igen uden at brænde ned eller smelte. Dette gør dem også mere omkostningseffektive på længere sigt, da du ikke behøver at købe nye stearinlys hele tiden. Vores Deluxe Homeart LED lys har også en timerfunktion, som giver dig mulighed for at indstille dem til at slukke efter et bestemt antal timer. Dette kan være en stor fordel, hvis du har en travl hverdag og ikke har mulighed for at slukke lysene manuelt, eller når du er på ferie eller andet og gerne vil have lys i hjemmet, mens du er væk.

Fleksibilitet

En anden fordel ved at bruge LED lys er deres fleksibilitet. De kommer i mange forskellige størrelser, former og farver, hvilket giver en bred vifte af valgmuligheder. Dette betyder, at du kan finde LED lys til enhver lejlighed eller sæson, og du kan skræddersy lysene til sin egen personlige stil og indretning. Og så har vores LED lys fra Deluxe Homeart RealFlame, som skaber en realistisk og hyggelig stemning.

Nemme at vedligeholde

Endelig er LED stearinlys nemme at vedligeholde. De behøver ikke at blive trimmet eller rengjort som almindelige stearinlys, og du behøver ikke bekymre dig om stearin, der spilder på møbler eller gulve. LED lys kan også nemt rengøres med en tør klud eller en blød børste, hvis de skulle blive beskidte.

Som du altså kan læse, så er der mange fordele ved at vælge LED lys fremfor almindelige stearinlys. De er mere sikre, miljøvenlige, holdbare, fleksible og nemme at vedligeholde. Med deres RealFlame og mulighed for at skifte farve og størrelse, kan du skabe den samme hyggelige atmosfære som med almindelige stearinlys. Og så kan de jo indstilles til at slukke efter et bestemt antal timer, hvilket er en praktisk funktion til de travle hverdage. Så hvis du ønsker at skabe en hyggelig og sikker atmosfære i hjemmet, er LED lys definitivt en rigtig god investering.