Inspiration

Ny flot belysning til haven drevet på solceller

Feb 27, 2023

Ny flot belysning til haven drevet på solceller - nordicflamedk

Vi har fået de fineste nye lanterner og lamper til haven, der er solcelle og batteridrevet. Dette blogindlæg vil omhandle vores nye lanterner og lamper, og vi vil i indlægget opstille de forskellige fordele ved at anvende energieffektive og miljøvenlige lamper til belysning af din have og udendørs områder. Derudover giver vi eksempler på, hvordan du kan bruge dem til at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære i din have om aftenen.

Solcelle lanterner og lamper til haven

Solcelle lanterner og lamper er en genial måde at belyse haven på. De er både energieffektive og miljøvenlige, da de ikke kræver nogen strømforsyning udover sollyset. Derudover er de også nemme at installere, da de ikke kræver nogen ledninger eller tilslutninger.

Vores nye solcelle lanterner og lamper er designet til at give en behagelig og varm belysning i haven. Derudover har de en indbygget sensor, der automatisk tænder og slukker lyset, når det bliver henholdsvis mørkt og lyst. Du kan få lanternerne og lamperne i forskellige størrelser og designs, så du kan finde den perfekte belysning til din have. Og du kan bruge dem til at belyse din indkørsel, gangstier, terrasse eller terrasseområde. De er også ideelle til at skabe en hyggelig stemning omkring din have eller swimmingpool. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor du vil bruge lamperne og lanternerne 

Ny parasol lampe på batterier med dertilhørende fjernbetjening

Vores nye parasol lampe på batterier er den perfekte løsning, hvis du vil have lys under din parasol om aftenen. Vores parasol lampe er designet til at passe til de fleste parasoller og er nem at installere. Lampen kan styres ved hjælp af en fjernbetjening, der gør det let og bekvemt at tænde og slukke lyset. Derudover kan du også justere lysstyrken efter behov. Lampen er fremstillet af holdbare materialer, der kan modstå vind og vejr, hvilket gør, at den har en lang levetid.

Parasol lampen er smukt og enkelt designet med pærer, der lyser hele din parasol op, og så er den ideel til at skabe en hyggelig og afslappende stemning under din parasol, når du nyder en dejlig forårs- eller sommeraften i haven. Eller hvis du blot ønsker at lyse din terrasse op i disse mørke tider.

Vi har glædet os meget til at vise jer vores nyeste belysning til have, og vi håber, at I er lige så vilde med dem, som vi selv er! Skulle du ligge inde med nogle spørgsmål angående vores lamper og lanterner – eller generelt vores varer – så er du mere end velkommen til at kontakte os på info@nordicflame.dk.