Inspiration

Hvorfor vælge have Fakler med Solceller?

Feb 28, 2023

Hvorfor vælge have Fakler med Solceller? - nordicflamedk

Fakler med Solceller 

 1. Sikkerhed:
  Der er flere grunde til at vælge solcelle fakler. Den største faktor er sikkerheden ved at flammen ikke er ægte.
  Placer dine solcelle fakler rundt omkring i haven for at skabe ekstra belysning om aftenen og forbedre sikkerheden ved at forhindre trin eller ujævnheder i at blive overset. LED-fakler er mere sikre end traditionelle fakler med åben ild, da der ikke er nogen risiko for, at flammerne spreder sig eller forårsager brand.

 2. Belysning af specifikke områder:
  Brug dine solcellelanterner og -fakler til at belyse specifikke områder i haven, såsom blomsterbede, havebordet eller i blomsterpotter. 

Husk at placere dine solcellelanterner og -fakler i et område, hvor solen kan nå dem i løbet af dagen for at oplade batterierne. På denne måde vil de være klar til at lyse op, når solen går ned om aftenen.

Have-fakkel

At vælge en havefakkel med LED-teknologi har mange fordele i forhold til traditionelle fakler med flammer. Her er nogle af fordelene:

 1. Miljøvenlig: LED-fakler bruger mindre energi end traditionelle fakler og er derfor mere miljøvenlige.

 2. Holdbarhed: LED-fakler har en længere levetid end traditionelle fakler, da de ikke bruger brændstof, der kan løbe tør.

 3. Justerbarhed: LED-fakler kan normalt justeres i lysstyrke og farvetemperatur, så du kan tilpasse belysningen til dine behov og præferencer.

Når det kommer til at bruge LED-havefakler i din have, er der mange måder at gøre det på. Her vores forslag / ideer. 

 1. Dekoration: Placer LED-havefakler rundt omkring i haven eller på havebordet for at tilføje en dekorativ touch om aftenen. Brug LED-havefakler til at markere bestemte områder i din have, såsom blomsterbede, damme eller træer.

 2. Sikkerhed: Brug LED-havefakler til at forbedre sikkerheden i din have ved at belyse trapper, stier og andre potentielt farlige områder.

 3. Fester: Brug LED-havefakler til at skabe en hyggelig og festlig atmosfære til udendørs sammenkomster og fester.

Husk at placere dine LED-havefakler et sted, hvor de kan opnå tilstrækkelig sollys i løbet af dagen for at oplade batterierne. På denne måde vil de være klar til at lyse op, når solen går ned om aftenen.

have-fakler-med-led

Find vores LED Fakler - Klik Her!