Inspiration

Sådan dekorere du din have eller terrasse med solcelle lanterner

Feb 28, 2023

Sådan dekorere du din have eller terrasse med solcelle lanterner - nordicflamedk

Først om fremmest, hvorfor vælge en lanterne med Solceller?


Der er flere grunde til at vælge en solcelle lanterne:

 1. Miljøvenlig:
  Solcelle lanterner er miljøvenlige, da de bruger solenergi som en ren og vedvarende energikilde. Derfor udsender de ingen skadelige emissioner eller forurenende stoffer.

 2. Økonomisk:
  Solcelle lanterner er økonomiske i længden, da de ikke kræver nogen form for brændstof eller elektricitet. Det betyder, at de kan spare dig penge på din elregning. Derover kan du have en flot udendørs belysning hele året rundt.

hænge-solcelle-lanterner

 

 1. Nem at vedligeholde:
  Solcelle lanterner kræver minimal vedligeholdelse, da de produceret i holdbart materiale og ikke har nogen bevægelige dele, der skal udskiftes.

 2. Fleksibel placering:
  Solcelle lanterner kan placeres næsten overalt, da de ikke er bundet af ledninger eller kabler. Derfor kan de bruges både indendørs og udendørs.
  Hænges i træer eller på spyd rundt omkring i haven. 

 3. Pyntning til havefest: Skal du afholde en havefest eller trænger haven bare til lidt ekstra liv? Solcelle lanterner er en oplagt mulighed for at skabe en hyggelig udendørs belysning uden og du behøves ikke at skulle være nervøs for at slukke dem. 

Samlet set er solcelle lanterner en økonomisk, miljøvenlig og nem at vedligeholde måde at oplyse dit hjem eller have på. De giver også en unik mulighed for at eksperimentere med solenergi og forskellige former for belysning.

Find vores Solcelle lanterner - Klik Her! 

Solcelle-drevet-lanterne

Dekorere terrassen med Solcelle lanterner

Der er mange måder at dekorere din terrasse med solcelle lanterner. Her er vores ideer. 

 1. Hængende lanterner:
  Vores Solcelle lanterner er udstyret med en hank der gør det nemt at hænge lanterner i loftet på din terrasse, eller fra et stativ eller i træet. Dette kan give en stemningsfuld og hyggelig atmosfære til din terrasse om aftenen.

 2. Borddekoration: Brug solcelle lanterner som en dekoration på dit havebord. Placer lanternerne i midten af bordet med et mix af andre størrelser eller moddeler eller rundt omkring, for at tilføje et blødt og stemningsfuldt udendørs miljø. 

 3. Plante dekoration: Brug solcelle lanterner til at belyse planter og buske på din terrasse. Dette kan skabe en smuk og blød belysning, der fremhæver den naturlige skønhed på din terrasse. At bruge belysning i form af solcelle lanterner i sine blomster kummer kan skabe en hyggelig dekoration dine gæster vil huske. 

solcelle-lanterner

Husk at placere dine solcelle lanterner et sted, hvor de kan opnå tilstrækkelig sollys i løbet af dagen for at oplade batterierne. På denne måde vil de være klar til at lyse op, når solen går ned om aftenen.

Se vores udvalg af solcelle belysning - Klik her!