Inspiration

LED-stearinlys VS ægte stearinlys

Feb 14, 2023

LED-stearinlys VS ægte stearinlys - nordicflamedk

Fordele ved LED-stearinlys kontra ægte stearinlys


Der er en række fordele ved at vælge LED-sterainlys frem for ægte stearinlys:

 1. Sikkerhed: LED-stearinlys er sikrere end ægte stearinlys, da de ikke har en åben ild og ikke er tilbøjelige til at starte en brand. Du skal ikke være nervøs for at glemme at slukke et LED-lys på samme måde som hvis det var ægte. Der er mulighed for Timer funktion på alle vores LED-lys så man kan vælge de intervaller lyset skal tænde og slukke af sig selv.  

 2. Holdbarhed: LED-stearinlys har en lang levetid og kan bruges i mange år, mens ægte stearinlys typisk brænder op på få timer. Et LED-stearinlys har en længere holdbarhed på mange fronter kontra et ægte Stearinlys. Brændetiden og det kosmetiske er har en længere leve tid ved et LED-lys. Vi anbefaler et Udendørs LED-lys hvis man ønsker at bruge det i  udestue eller i vindueskarmen om sommeren. Et udendørslys er produceret i plastik, det vil sige det ikke smelter som et stearinlys lavet i ægte stearin vil gøre. Et udendørslys fra DeluxeHomeart vil også kunne bruges i direkte regnvejr da de er vandtætte og nødvendigvis ikke skal stå inden i en lanterne.  

 3. Effektivitet: LED-stearinlys bruger mindre energi end ægte stearinlys og har ofte en mere jævnt fordelt lysstyrke. Vores indendørslys har en batteritid på +400 timer hvorimod de udendørs har op til 1500 timer grundet dens brug af de store C-batterier. Deluxehomeart lys er meget effektive da du har mulighed for at bruge samme fjernbetjening på alle lysene, eksempelvis juletræslusene i jule tiden eller de udendørs lys som er stillet ved hoveddøren i lanterner.

 4. Fleksibilitet: LED-stearinlys kan fås i en række forskellige farver og størrelser og kan endda fjernbetjenes med en fjernbetjening. Hos NordicFlame har vi et stort udvalg af LED-stearinlys af mærket Deluxe Homeart. Vi har hele sortimentet af både indendørs og udendørs i over 20 forskellige farver. Det gør du kan mixe og matche farverne som du har lyst og stadigvæk bruge samme fjernbetjening. 

 5. Miljøvenlighed:
  LED-sterainlys er mere miljøvenlige end ægte stearinlys, da de ikke producerer skadelige stoffer og ikke skal erstattes så ofte.
  LED-stearinlys er en miljøvenlig erstatning for traditionelle stearinlys, da de bruger mindre energi og producerer færre skadelige stoffer. Traditionelle stearinlys er normalt fremstillet af petroleum baserede materialer, som kan forårsage luftforurening og udledning af drivhusgasser. Ægte stearinlys afgiver også sod og andre partikler, som kan være skadelige for dit helbred og miljøet. Indendørs LED-stearinlys er derimod fremstillet af materialer, der er mindre skadelige for miljøet, og de bruger meget mindre energi end traditionelle stearinlys. De afgiver heller ikke sod eller partikler, hvilket gør dem mere miljøvenlige og bedre for dig og dit indeklima. 

 6. Økonomi:
  LED-stearinlys er typisk billigere i længden, da de har en lang levetid og bruger mindre energi. Man kan spare mange penge i længden ved at købe LED-stearinlys. Selvom LED-stearinlys normalt er dyrere at købe end traditionelle stearinlys, så er de langt mere energieffektive og har en længere levetid/batteritid. 
  Samtidig med at LED-stearinlysene er mere energieffektive og holdbare, så er de også mere sikre at bruge, da de ikke producerer den samme  varme eller en flamme. 

 7. Indbrud & tyverisikring: 
  LED-stearinlys kan være et godt alternativ til traditionelle stearinlys, da de normalt er mere sikre at bruge. LED-stearinlys producerer normalt ikke varme og har ikke en flamme, hvilket kan reducere risikoen for brand. Du kan bruge LED-stearinlys, når du ikke er hjemme, ved at bruge den indbygget timerfunktion til at tænde og slukke lysene på bestemte tidspunkter. Dette kan give indtryk af, at der er nogen hjemme og dermed afskrække potentielle indbrudstyve.

  Selvom LED-sterainlys fra Deluxe Homeart måske ikke har den samme autentiske charme som ægte stearinlys, kan de stadig skabe en hyggelig og afslappet atmosfære, mens de samtidig giver en række praktiske fordele. Derudover gør det ikke noget hvis man glemmer at slukke det.