Inspiration

Hvorfor vælge en galvaniseret lanterne?

Feb 14, 2023

A2Living lanterne

Læs herunder hvorfor Nordicflame har et unikt udvalg af Lanterner. 

Hos Nordicflame forhandler vi højsagligt LED-stearinlys fra Deluxe Homeart. 
Dertil har vi håndplukket som vi mener er de bedste Lanterner på markedet. 
At finde den rigtige lanterne kan være en jungle af materialer og forskellige sammensætninger. Vi har været hele sortimentet igennem og forhandler derfor kun A2Living på Nordicflame, da det er lanterner der 100% er de bedste til at klare det omskiftelige vejr. Man skal ikke gå på kompromis når det gælder lanterner, galvaniserede lanterner fra A2 Living er en god investering, da de er holdbare, kræver minimal vedligeholdelse og har en lang levetid. De kan være lidt dyrere end nogle andre typer lanterner, men de vil betale sig selv tilbage på lang sigt. 

Hvorfor vælge en Galvaniseret lanterne
Galvanisering er en proces, hvor man påfører et beskyttende lag af zink på metaloverfladen for at forhindre rust og korrosion. En galvaniseret lanterne har flere og nyttige fordele:

  1. Lanternes holdbarhed:
    Galvanisering beskytter metallet mod rust, hvilket gør lanternerne mere holdbare og dermed en meget længere levetid. De kan modstå ekstreme vejrforhold som regn, sne, frost og sollys uden at ruste.

  2. Stilren Lanterne:
    Galvaniserede lanterner har en flot sølvfarve, der passer godt til både moderne og traditionelle indretninger. De har også en karakteristisk patina over tid. Det er muligt at købe en galvaniseret lanterne som er sort lakeret. Se lanterne størrelser fra Micro til Maxi Lanterner

  3. Lav vedligeholdelse: Galvaniserede lanterner kræver minimal vedligeholdelse, da de ikke ruster og ikke behøver at blive malet eller bejdset.


Hvem er A2Living?

A2 Living er et dansk brand, der har sat sig for at designe og producere de bedste lanterner til hjemmet. A2 Livings passion ligger i de små detaljer og det rå look – det er en kombination, der tilsammen skaber et unikt og tidsløst design. 

Ikke nok med at en lanterne fra A2 Living giver indretningen et eksklusivt touch, så kan de også sprede masser af varme og hygge, når først du får tændt et Led-lys i A2 lanternerne. 

Det unikke ved lanternerne fra A2Living er, at de er lavet til at kunne stå både inde og ude hele året rundt. De fremstillet så der er vejrbestandige og snildt kan klare det ustadige skandinaviske vejr, hvorfor du kan få glæde af din A2 Living lanterne, både når solen står højt, og når sneen daler.