Inspiration

Brug LED-stearinlys til Fester og arrangementer

Feb 16, 2023

Brug LED-stearinlys til Fester og arrangementer - nordicflamedk

Brug LED-bloklys som en del af din festindretning og bordpynt. Brug LED-bloklys til at dekorere til en fest eller et arrangement ved at placere dem på borde eller i en flot dekoration.

Kan jeg erstatte ægte Stearinlys med LED-lys?

Du kan selvføldig bruge LED-bloklys som borddekoration til din fest og dermed erstatte de traditionelle stearinlys. Faktisk kan LED-bloklys være en super fin erstatning for traditionelle stearinlys, da de ikke afgiver røg eller varme, og derfor er mere sikre at bruge i en festlig begivenhed.

Når du vælger at benytte LED-bloklys som bordpynt eller borddekoration, er der flere måder at gøre det på. Her er nogle af vores idéer.

  1. Placer LED-bloklys i små glas- eller keramikbeholdere: Du kan placere LED-bloklys i små glas- eller keramikbeholdere og placere dem rundt omkring på bordet. Du kan også arrangere dem i en gruppe i midten af bordet på et rundt fad eller bakke for at skabe en smuk sammensætning. 

  2. Som festen tager form kan det godt være en smule farligt med almindelig stearinlys da chancen for brænd er væsentlig større kontra LED-lys. Du skal ikke være bange for at gå fra bordet uden at slukke dem, vi anbefaler selvføldig altid man slukker dem. 

  3. Brug LED-fyrfadslys i lanterner: Du kan også placere LED-bloklys i små lanterner og placere dem rundt omkring på bordet. Dette vil give en varm og indbydende atmosfære til din fest. Eller byd dine gæster velkommen med flotte lanterner foran hoveddøren / indgangen til festen. 

Der er utrolig mange måder at benytte LED-stearinlys som bordpynt. Uanset hvordan du vælger at bruge lysene, er det stadigvæk vigtig at tage sikkerheden i betragtning. Sørg for at placere dem på en stabil overflade, og sluk for dem eller benytte fjernbetjenings timer funktion når festen eller arrangementet slut.