Inspiration

Hvorfor vælge et LED-stearinlys med 3D flamme

Feb 17, 2023

LED-sterainlys med Wetlook

Hvonår kan et LED-lys have en 3D flamme?

Et LED-stearinlys kan have en 3D flamme, når det er udstyret med en speciel teknologi, der skaber en flot tredimensionel flammeillusion. Denne teknologi bruger normalt en kombination af almindeligt LED-lys og reflekterende elementer til at skabe en flamme, det som der ser ud til at bevæge sig og danser i blinkene som et ægte stearinlys vil gøre.  

Det er ikke alle LED-stearinlys som har denne 3D flamme-effekt, da det afhænger af kvalitet og model af stearinlyset. Hvis du leder efter LED-lys med en livagtig 3D flamme har vi gjordt det nemt for dig! Vi sælger kun LED-stearinlys med 3D flamme hos Nordicflame. Wetlook på LED-stearinlys 

Et LED-stearinlys kan have en unik overfladebehandling, der giver en våd, skinnende eller blank effekt, som vil resultere i det samme udseende som vi kender det fra et ægte stearinlys, når stearinen er smeltet skaber det et såkaldt Weetlook som gør LED-lyset meget livagtigt og naturtro at se på. Dette kan være et designvalg fra producenten for at give stearinlyset en mere realistisk og autentisk udseende, Eksempelvis har Deluxe Homeart patent på deres helt unikke Weetlook. Hvilket der gør LED-stearinlyset mere attraktivt, og unikt på markedet.