Inspiration

Rengøring og vedligehold af galvaniserede Lanterner

Feb 20, 2023

Rengøring-af-A2living-lanterne

Gode råd til vedligeholdelse af Galvaniserede lanterner

Galvaniserede lanterner er lavet af metal, der er blevet behandlet med en beskyttende zinkbelægning for at forhindre rust. En lanterne som denne har normalt ingen vedligehold, men efter en vinter kan man godt for lyst til at vaske det beskidte snavs væk. 

FØR:
Before

EFTER:
After

 

Lanterne - Næsten som ny på få minutter!

Har du en Lanterne der trænger til nyt liv og er blevet træls at se på? Så er det ikke altid nødvendigt at købe en ny. Du kan blot på få minutter få den til at skinne som ny. Her er nogle trin til vedligeholdelse af en galvaniseret lanterne eller en Lanterne fra A2 Living

  1. Fjern snavs og støv: Brug en blød børste/klud til at fjerne blade, snavs eller andet, der kan have samlet sig på eller i lanternen.

  2. Afvask lanternerne: Brug en blød klud/svamp til at tørre lanternen af med en sæbevandsløsning. (Vi anbefaler en mild sæbeblanding) 
    Du kan også bruge en haveslange med en mild stråle for at skylle lanternerne efter med. 

  3. Poler lanternen: Efter rengøring og tørring kan du polere lanternerne med en metalrenser eller voks for at give dem ekstra beskyttelse og en blank finish. Dette skaber en form for hinde og ville være det første snavs og skidt rammer, det vil næste gang være endnu nemmere at gøre lanternen ren. En beskyttelse med voks er ikke nødvendigvis nødvendig, men kan forlænge lanternes levetid alt efter hvor den står placeret. 

  4. Forebyg rust: Hvis du bemærker rust eller skader på lanternerne, hvor der er blevet beskadiget eller slidt af, kan man påføre en såkaldt zinkspray eller galvaniseringsmaling på det berørte område for at forhindre rust. Det vil forlænge lanternens levetid. 

Det er vigtigt aldrig at udsætte lanternerne for kraftige kemikalier, som kan beskadige den beskyttende zinkbelægning.

Se vores udvalg af Galvaniserede lanterner fra A2Living - Klik Her